Over LATYKA B&B

De afgelopen jaren hebben wij het er steeds over gehad toen wij aan het toeren waren met de motor....wat zou het gaaf zijn om zelf een Bed & Breakfast te gaan beginnen. In de zomer van 2017 hebben wij de stap gezet, het is nu of nooit, zeiden we tegen elkaar. Zo gezegd, zo gedaan. LATYKA B&B werd 1 juni 2018 een feit. Maar hoezo LATYKA B&B? Het moest een naam worden wat makkelijk klinkt, makkelijk is uit te spreken, maar ook voor ons belangrijk is. En zo kwamen wij op de naam LATYKA B&B.

Wij heten jullie van harte welkom bij LATYKA B&B en wensen jullie een fijn verblijf toe.

Erop uit in de Ardennen? Verblijf dan bij LATYKA B&B, de gezelligste bed and breakfast van de Ardennen!

Of je nu een liefhebber bent van wandelen, fietsen of motorrijden in het mooiste natuur van de Ardennen,
bij LATYKA B&B vind je alles wat je nodig hebt. Een heerlijk bed en goed ontbijt, klaar voor een heerlijke dag erop uit.

De Belgische Ardennen zijn gemaakt voor de natuurliefhebber die houdt van een uitdaging en een niet alledaagse trip. Prachtige bochten liggen kilometers lang voor je klaar.

LATYKA B&B is centraal gelegen, als liefhebber van het natuur is dit gebied zeker een aanrader. Naar middeleeuwse dorpjes, prachtige bossen, glooiende heuvels en mooie vergezichten hoef je niet te zoeken, deze kom je vanzelf tegen. Maak een mooie fietsroute op de Vennbahn of ga met je motor richting de Duitse Ardennen, Eiffel of Luxemburg, of ontdek met je mountainbike de spannende routes. Hou je meer van wandelen dan is de Hoge Venen (Hautes Fagnes) een aanrader.

Ook op cultureel gebied is er genoeg te doen in de omgeving van Robertville. Breng eens een bezoek aan kasteel Reinhardstein, brouwerij Peak Beer, brouwerij Bellevaux, museum ’44 in Baugnez, Signal de Botrange of Baraque Michel. Wil je een stad bezoeken dan is Malmédy, Eupen, Aken, St. Vith of Monschau een aanrader. Ben je Formule 1 liefhebber, ook het circuit van Spa-Franchorchamps ligt vlakbij.

In de zomer wandel je binnen 10 minuten van LATYKA B&B naar het meer ven Robertville (Lac de Robertville), hier kan je een heerlijke verkoelende duik nemen.

Ben je een wintersport aanbidder, ook dat kan in De Ardennen! Binnen 5 minuten van LATYKA B&B rijd je naar Ovifat en kan je genieten van de sneeuwpret op de skies, hou je meer van langlaufen rijd dan naar De Hoge Venen (Hautes Fagnes) en geniet van het adembenemende natuur met de mooiste loipes.

Wanneer je terug komt na een actieve buitendag zijn de gezellige kelderbar en buitenbar van LATYKA B&B geopend (van 16.00 uur tot 01.00 uur, zondag tot 24.00 uur) voor een hapje en een drankje. Op vrijdag wordt hier de daghap geserveerd en op zaterdagavond steken wij de BBQ aan (van 1 mei tot 31 oktober). Iedere ochtend van 08.00 uur tot 10.00 uur staat hier een goed verzorgd ontbijt voor je klaar.

LATYKA B&B beschikt over een 4-persoonskamer en 2-persoonskamers. Iedere etage is voorzien van een toilet en er is een algemene doucheruimte.